Dansk mand mister livet på ungdomsrejse i Bulgarien


Manden mistede livet på en ferie med DUF-Rejser til den bulgarske by Golden Sands.

En dansk mand er torsdag død på en populær feriedestination for festglade unge.

Manden mistede livet på en ferie med DUF-Rejser til den bulgarske by Golden Sands, skriver Ekstra Bladet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Både rejseselskabet og Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter over for avisen, at manden har mistet livet torsdag.

- Vi kan bekræfte, at en dansk statsborger er afgået ved døden i Bulgarien, men kan ikke udtale os yderligere på grund af tavshedspligt. De pårørende er underrettet, siger vagthavende ved Udenrigsministeriets Borgerservice til Ekstra Bladet.

Marketingkoordinator hos DUF-Rejser Rasmus Jørgensen arbejder til daglig i Golden Sands, der ligger i den østlige del af Bulgarien.

Han fortæller, at guiderne på stedet er chokerede over dødsfaldet.

LÆS OGSÅ: Dansker er druknet i bulgarsk ferieområde
- Vi holder blandt andet et møde for guiderne hernede i morgen (fredag, red.) klokken 10. De er selvfølgelig dybt rystet over det. Heldigvis er jeg hernede, så det ikke er noget, de skal håndtere selv, siger Rasmus Jørgensen til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg prøver lidt at holde guiderne væk fra det, så det ikke kommer alt for tæt på. Det er der ikke nogen, der skal opleve på den måde.

Hvad der præcist er gået forud for tragedien, vil han ikke fortælle endnu.

- Jeg vil helst ikke kommentere på, hvad der er sket. Der er forskellige udlægninger og historier, og lægerne vil slet ikke sige noget om, hvad dødsårsagen kan være. Så jeg venter med at kommentere på den del, før han er blevet obduceret, siger marketingkoordinatoren.

Han kan til Ekstra Bladet fortælle, at den unge dansker døde på et hotel i byen.

/ritzau/