18-årig anholdt: Politiet massivt tilstede efter stenkast og trusler med kniv


GILLELEJE: Søndag eftermiddag omkring kl. 15.30 rykkede Nordsjællands Politi ind i Gilleleje med 5-6 patruljevogne, indsatsen var udløst efter anmeldelser om stenkast mod en bil og en konfrontation som var endt med trusler med kniv, oplyste Indsatslederen for Nordsjællands Politi på stedet.

I området omkring Gilleleje Station / Kulturhavn Gilleleje var flere unge anholdt kortvarigt under en politiindsats som følge af et forhold omkring knivtrusler og hærværk.

Ifølge en række lokale kilder skal der have været begået hærværk mod en bil i Gilleleje, bilen skal være ramt af flere sten i løbet af lørdag/lørdag aften og hærværket skal så være gentaget her søndag eftermiddag – og det skal være baggrunden for den massive politiindsats.

– Vi har i dag været til stede ved en episode i Gilleleje, hvor en uoverensstemmelse mellem flere personer førte til trusler med en kniv samt stenkast mod en bil. En 18-årig mand er anholdt og sigtet for trusler samt overtrædelse af våbenloven, oplyser Vagtchefen for Nordsjællands Politi kl. 18.30 via Twitter.

Indsatslederen for Nordsjællands Politi oplyste tidligere på dagen at en mistænkt person var anholdt og taget med til afhøring, mens der fortsat blev søgt efter endnu en navngiven person i sagen.

Under indsatsen på stedet havde patruljerne på stedet flere gange problemer med unge som ikke rigtig mente at det var politiet der bestemte – en tilgang som er set tidligere i området – og bla. derfor var man massivt tilstede på stedet.

#