‘Ingen fare for andre’: Politiaktion mod muligt bevæbnet mand

BIRKERØD: En anmeldelse om, at en person skulle være i besiddelse af et skydevåben, fik torsdag Nordsjællands Politi til at sende flere patruljer til Birkerød.

Som det første oplyste Nordsjællands Politi følgende på Twitter: - Vi er i øjeblikket til stede i området omkring Birkerød Kongevej , hvor vi undersøger et mistænkeligt forhold. Der er ingen fare for borgerne i området.

AKS / Romeo indsat
Anmeldelsen kom torsdag formiddag og Nordsjællands Politi har lige siden været i området omkring Birkerød Kongeven og Kajerødvej, ligesom også Aktionsstyrken senere på dagen kom til stedet.

- Når vi får anmeldelse om, at en person kan være i besiddelse af et våben, tager vi ud fra en konkret vurdering af situationen en række forholdsregler blandt andet i forhold til sikkerheden både for borgerne, den person som det handler om og i forhold til de patruljer, som bliver sendt afsted. Vi ved godt, at en så massiv tilstedeværelse kan være med til at vække bekymring hos borgerne, men netop af hensyn til aktionen og sikkerheden, er det er desværre ikke altid, at vi kan fortælle alle detaljer i en sag, siger vicepolitiinspektør Jan Bo Hedager fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi har i forbindelse med sagen anholdt en person og har for øjeblikket ikke yderligere kommentarer til sagen.

#

#