Yngre mand stukket ned under masseslagsmål på Vesterbro

Et slagsmål natten til fredag mellem to grupperinger på Vesterbro endte blodigt for en af de involverede, som blev stukket flere gange med kniv.

Det oplyser central efterforskningsleder Henrik Vedel fra Københavns Politi.

Like localeyes.dk på Facebook

- Offeret, en 28-årig mand, er blevet opereret for fire knivstik i ryggen. Det er selvfølgelig alvorligt, men den seneste melding fra Rigshospitalet er, at hans tilstand er stabil, siger efterforskningslederen.

Knivstikkeriet blev anmeldt kort før klokken tre i nat. Forinden havde to grupper på hver omkring otte personer været i klammeri foran adressen Vesterbrogade 111. Ifølge efterforskningslederen ligger der en del værtshuse i nabolaget.

Hvad der udløste masseslagsmålet, ved politiet endnu ikke. Ingen personer er anholdt i sagen. Specielt nyttige informationer har politiets efterforskere heller ikke fået i hus.

- Det var mørkt, og det er sparsomt, hvad vidner har kunnet give af signalementer af de involverede, siger Henrik Vedel.

- Nogle biler er set køre fra stedet, og det er sådan set det, vi har af oplysninger.

Han understreger, at hændelsen ikke kan sættes i forbindelse med stridigheder mellem bander.

Politiet afspærrede et stykke af Vesterbrogade i forbindelse med vidneafhøringer og undersøgelser på stedet. Gerningsvåbnet er ikke dukket op i den forbindelse.

- Afspærringen er nu ophævet, siger Henrik Vedel klokken fem fredag morgen.

/ritzau/