75-årig kvinde død: 54-årig mand fremstilles i grundlovsforhør som sigtet for drab

BRØNDERSLEV: En 54-årig mand fremstilles i dag, 30. juli 2021 kl. 1800, i et grundlovsforhør sigtet for drab på sin egen mor.

Nordjyllands Politi har siden tidligt i morges efterforsket intenst i en 75-årig kvindes mistænkelige dødsfald på en adresse i Brønderslev.

Og den efterforskning har foreløbig ført frem til, at en 54-årig mand – den døde kvindes søn – fremstilles i et grundlovsforhør i Retten i Hjørring, hvor han sigtes for overtrædelse af straffelovens § 237, der omhandler drab. Politi og anklagemyndighed vil ved grundlovsforhøret begære lukkede døre af hensynet til efterforskningen. Anklager i sagen er Lone Lyngsø.

”Vi fremstiller den pågældende person med krav om varetægtsfængsling i fire uger, mens vi efterforsker videre i sagen,” lyder der fra politikommissær Henrik Staal.

På grund af begæringen om dørlukning og sagens omstændigheder i øvrigt, så har Nordjyllands Politi på nuværende tidspunkt ingen yderligere informationer i sagen og politiets efterforskningsarbejde, der blandt andet består af en række afhøringer, retsmedicinske og tekniske undersøgelser samt undersøgelser på adressen i Brønderslev.