Mand dræbt på stedet: Væltede med maskine for øjnene af vidne

SLANGERUP: En 78-årig mand mistede tirsdag aften livet ved en tragisk arbejdsulykke, hvor han blev klemt ihjel under en entrepenør maskine.

Manden var formentlig ved at sørge for vand til sine dyr med den knæk-styrede maskine og en stor 1000 l palletank da han på ukendt vis mistede kontrollen over den lille entrepenør maskine, en såkaldt Schäffer, som endte med at skride / kurre baglæns nedad en stejl vejstrækning.

Maskinen væltede omkuld, og manden kom ulykkeligvis i klemme mellem sikkerhedsburet på maskinen og jorden. Et vidne så angiveligt ulykken ske, men kunne intet gøre for den 78-årige mand som – ifølge Nordsjællands Politi – havde pådraget sig skader som var uforenlige med liv.

Mandskab fra Frederiksborg Brand & Redning kom til stedet, og benyttede bla. deres frigørelsesværktøj til at klippe sikkerhedsburet i stykker på maskinen, så den dræbte kunne blive kørt væk fra stedet.

Der blev tilkaldt teknikere samt en bilinspektør til stedet, idet ulykken var kategoriseret som et trafikuheld da den skete på en sti/vej som er offentlig tilgængelig.

Først ved 22-tiden tirsdag aften var uheldsstedet frigivet, så Falck og Redning Danmark kunne rydde op på uheldsstedet og køre maskinen ind til nærmere teknisk undersøgelse.