Stråtækt ejendom brændt ned til grunden

Natten til søndag brændte et stråtænkt hus på Havndalvej 57 mellem Mariager og Havndal ned til grunden. Politiet vil endnu ikke udtale sig om årsagen til den voldsomme brand.

Søndag klokken 02.21 indløb der alarm om brand i et stråtækt hus på Havndalvej 57, midt mellem Mariager og Havndal. Da brandfolkene ankom til stedet, var stråtaget allerede overtændt, fortæller indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab Allan Frisk.

Der blev sendt røgdykkere ind med det samme, for at finde personer i huset, men de fandt ingen, og da politiet bekræftede, at beboerne ikke var til stede, blev brandfolkene hurtigt trukket ud af huset igen, også på grund af den voldsomme brand.

Det lykkedes at at få kontrol over situationen, men brandfolkene kunne ikke forhindre, huset brændte ned til grunden, fortæller Allan Frisk, der vurderer at efterslukningen vil tage det meste af søndag formiddag.

Brandårsagen ukendt
Brandårsagen er ikke umiddelbart tydelig, så der der venter et opklaringsarbejde for brandteknikerne i den kommende uge, også i forbindelse med en anden brand, natten til lørdag i et stråtækt hus i True, sydvest for Mariager, lyder det fra vagtchef ved Nordjyllands Politi Bruno Brix.

Han vil ikke forholde sig til, om der kan være sammenhæng mellem de to brande, der i ligger relativt tæt på hinanden, 10-12 kilometer i fugleflugtslinje.

- Man kan have sine gisninger, men det kan vi slet ikke forholde os til, så længe teknikerene ikke har undersøgt stederne, siger han.

632831 foto

video 632836

#