Politiet melder ud: Trafikkontrol var i virkeligheden bande-aktion


Politiet var massivt til stede ved aktionen, som de nu fortæller var en målrettet bandeaktion og ikke en almindelig trafikkontrol, som de meldte ud i første omgang.


Politiet kaldte det tirsdag for en § 77 trafikkontrol, men onsdag oplyste politiet, at der i virkeligheden var tale om en aktion mod bandemiljøet.

Tirsdag stoppede et massivt politiopbud flere biler på Helsingørmotorvejen.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

I den forbindelse meldte politiet ud, at der blot var tale om en helt normal § 77 trafikkontrol.

Localeyes.dk kunne dog allerede i går berette, at de mange køretøjer, herunder to hvide limousiner gennemgik en noget udvidet trafikkontrol, idet alle biler, chauffører og passagerer blev endevendt for våben.

Onsdag eftermiddag ændrede politiet dog også forklaring i forhold til episoden, og udsendte en pressemeddelelse, hvor det blandt lyder:

– I forbindelse med Nordsjællands Politis generelle indsats mod personer med relation til rocker/bandemiljøet, blev der tirsdag eftermiddag gennemført en aktion mod et antal køretøjer, der blev bragt til standsning på rastepladsen Lærkereden.

Kilder fortæller til localeyes.dk, at politiet angiveligt har planlagt aktionen hele dagen. De fortæller, at politiet allerede tidligt om tirsdagen var på stedet og blandt andet lavede opmålinger.

Politiet oplyser, at i alt 16 køretøjer blev gennemgået, og at der ikke blev fundet noget af politimæssig interesse.