Trafikulykke spærrer motorvejen ved Ringsted


Arkivfoto

En mand er søndag aften bragt til Rigshospitalets Traumecenter med alvorlige kvæstelser i hovedet efter en trafikulykke på motorvejen ved Ringsted.

På grund af ulykken er motorvejen spærret efter frakørsel 35 Ringsted Ø i østgående retning.

- Vi skal have foretaget nogle undersøgelser på stedet. Derfor har vi valgt at spærre vejen. Jeg kan ikke sige noget om varigheden, men vi er i fuld gang derude, siger vagtchef Bent Sten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi søndag aften kort efter klokken 20.

Ulykken skete omkring klokken 19. Der har været to biler involveret, men det er kun den ene af bilerne, der er forulykket.

- Der er en bil, som er kørt ind foran en anden i forbindelse med en overhaling. Men hvad der helt præcist er sket, det håber vi at kunne finde nogle spor derude, som viser, fortæller Bent Sten Andersen.

Ulykken er ifølge politiet sket umiddelbart øst for rastepladsen Kongsted Nord.

Ifølge Bent Sten Andersen er der søndag aften en hel del trafik på strækningen. Det skyldes formentlig, at det var helligdag torsdag, og at mange har holdt fri fredag og dermed fået en ekstra forlænget weekend.

- Jeg ved ikke, hvor meget kø der er derude, men vi har haft lidt problemer med, at trafikken har meget fart på, når den kommer hen til stedet, fortæller Bent Sten Andersen.

/ritzau/