Voldsoffer erklæret klinisk død: 21-årig mand anholdt og fremstilles i grundlovsforhør

HORSENS: En 21-årig mand fremstilles i grundlovsforhør i sag om grov vold mod en 20-årig mand. To andre er varetægtsfængslet i sagen hvor ofret er erklæret klinisk død.

Sydøstjyllands Politi har onsdag formiddag anholdt endnu en formodet gerningsmand i sagen fra Horsens, der omhandler grov vold begået mod en 20-årig mand, og der ledes lige nu efter yderligere én person.

Den anholdte er en 21-årig mand fra Vejle og han blev - ligesom de to øvrige i sagen, der allerede er anholdt og sigtede - også anholdt i Vejle. Den 21-årige fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Horsens torsdag den 13.maj kl. 9.30 og vil her blive begæret varetægtsfængslet.

Anklagemyndigheden vil begære om lukkede døre ved grundlovsforhøret.

20-årig mand erklæret klinisk død
Den 20-årige mand, der blev udsat for grov vold, blev tirsdag den 11. maj placeret i varerummet på den BMW, som kort efter forulykkede på Nørretorv i Horsens, efter at han havde været udsat for grov vold.

Den 20-årige mand er efterfølgende blevet erklæret klinisk død, og sigtelsen mod den 21-årige omhandler frihedsberøvelse og grov vold.

Når den sidste formodede gerningsmand bliver fundet, vil han også blive anholdt og sigtet, samt fremstillet i grundlovsforhør indenfor 24 timer fra anholdelsen.

Efterforskningen peger på nuværende tidpunkt på, at motivet til voldsepisoden omhandler et opgør i kriminelle kredse. De nærmere omstændigheder omkring det er endnu ikke fuldt klarlagt. Det vil indgå i den kommende efterforskning.

Af hensyn til det kommende grundlovsforhør og den videre efterforskning har Sydøstjyllands Politi aktuelt ikke yderligere oplysninger til offentligheden om sagen.