23-årig mand varetægtsfængslet for drabsforsøg i Gladsaxe

En 23-årig mand er sigtet for drabsforsøg og blev lørdag varetægtsfængslet i 27 dage. Politiet sætter ham i forbindelse med en genstand med brandbare væsker under en bil på Gyngemose Parkvej i januar.

Fundet af en mistænkelig genstand under en parkeret bil lørdag den 16. januar afstedkom en omfattende politiaktion ved Gyngemose Parkvej.

Forsvarets sprængningseksperter kunne ikke udelukke, at der var tale om sprængstof, hvilket medførte, at et større område blev afspærret og flere hundrede beboere evakueret til genstanden var uskadeliggjort nogle timer efter.

Sprængstofkyndige har siden klarlagt, at genstanden indeholdt brandbare væsker og kunne udvikle ild øjeblikkeligt med potentiale til at skade en person alvorligt.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen som forsøg på drab og natten til lørdag blev en 23-årig mand, som forbindes med sagen, anholdt i København. Han sigtes for drabsforsøg og blev lørdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup.

Dommeren besluttede, at retsmødet skulle holdes for lukkede døre, og derfor kan sagen ikke kommenteres yderligere på nuværende tidspunkt.

Københavns Vestegns Politi efterforskning, som nu fortsætter, indikerer, at hændelsen var en del af en konflikt mellem grupperinger i rocker- og bandemiljøet.