17-årig spritbilist bragede ind i frisørsalon i Slagelse

SLAGELSE: En bil med en 17-årig spritbilist bag rattet endte torsdag aften inde i en frisørsalon på Jernbanegade i centrum af Slagelse.

En stille og rolig aftenrengøring hos Frisørsalonen "Hos Peter" på Jernbanegade i Slagelse fik torsdag aften ved 19-tiden en noget uventet drejning, da en 17-årig spirituspåvirket bilist endte inde i facaden på frisørsalonen.

- En 17-årig knægt kørte bil i en brandert. Han er sigtet for spirituskørsel, fortæller vagtchef Henrik Carlsen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 Øst.

Den 17-åriges evner bag et rat imponerede ikke politiet, og han havde angiveligt heller ikke erhvervet et kørekort så han måtte køre bil med en voksen på passagersædet - men enhver kørsel var udelukket idet han var spirituspåvirket.

Bilens ejer sad på passagersædet, men hverken bilejeren eller den 17-årige spritbilist kom noget til ved kollisionen med frisørsalonen.

En medarbejder som var i salonen og i gang med rengøring fik nogle småskrammer fra det flyvende glasparti, men ikke noget alvorligt.

##