Politiet efterlyser 27-årige Niklas Kirk Jensen for vold


HELSINGE: Nordsjællands Politi efterlyser mand til voldssag i Helsinge, efterlysningen handler om den 27-årige Niklas Kirk Jensen.

Nordsjællands Politi efterlyser den 27-årige Niklas Kirk Jensen fra Helsinge-området i forbindelse med et overfald, som fandt sted i venterummet på Helsinge Station den 20. marts i år.

Her blev en 17-årig ung mand omkring klokken 16.00 overfaldet af en gruppe på 10-15 unge mænd, som sparkede og tildelte den 17-årige flere knytnæveslag. Fem unge mænd er tidligere anholdt og sidder nu varetægtsfængslet i sagen.

Niklas Kirk Jensen er dansk af udseende, 27 år med muskuløs kropsbygning, mørkt/sort hår der er kortklippet i siderne med længere tilbagestrøget på toppen og mørkt markeret fuldskæg. Han har en lille tatovering under højre øje formet som et kors, en tatovering af et kors med vinger på halsen, samt en rød rose tatoveret på det øverste af brystet.

Niklas Kirk Jensen er tidligere blevet opfordret til selv at henvende sig til politiet, men da det ikke er sket, har Nordsjællands Politi nu valgt at efterlyse ham offentligt.

Borgere, der har kendskab til, hvor Niklas Kirk Jensen opholder sig, bedes kontakte politiet på telefon 114, ligesom Niklas Kirk Jensen fortsat opfordres til at kontakte politiet.