Mand tæskede sin unge kone og stak hånden op i hende


Arkivfoto


FREDERIKSVÆRK: En 45-årig mand fra Frederiksværk er blevet varetægtsfængslet i 17 dage efter grov vold mod hans 29-årige kone.

Mandag eftermiddag blev den 45-årige mand varetægtsfængslet ved Retten i Hillerød, og volden begik han i løbet af søndag mod sin egen kone.

Søndag anmeldte hans 29-årige kone ham for et voldeligt overfald hvor den 45-årige mand bla. skal have taget halsgreb, slået kvinden med knytnæve i ansigtet og udsat kvinden for seksuelt overgreb ved at have stukket hånden op i kvinden og tvunget hende til oralsex.

– Vi har rejst sigtelser for grov vold og tvang til anden kønslig omgang end samleje. Der er fundet mistankegrundlag for, at den sigtede har udøvet vold mod ægtefællen, og han er derfor varetægtsfængslet 17 dage frem til 12. maj, siger Margit Wegge, specialanklager i Nordsjællands Politi, til Frederiksborg Amts Avis.

Nordsjællands Politi anholdt manden ved 7-tiden, mandag morgen på en adresse i Frederiksværk, hvor kvinden samtidig blev bragt til behandling på sygehuset for skaderne efter volden.