27-årig spritbilist rullede rundt: Knuste 6-8 granitstolper ved uheldet

RÅGELEJE: Tirsdag eftermiddag kl. 15.58 blev der slået alarm til mandskabet i Gribskov Beredskab om en soloulykke på Rågeleje Strandvej, hvor en personbil med en 27-årig kvinde bag rattet var rullet rundt.

Brandvæsnet skulle ikke hjælpe til med redning ved selve ulykken, idet kvinden var kommet ud af bilen ved brandkøretøjernes ankomst. Mens brandfolkene begyndte at rydde op på uheldsstedet – stort set midt på Rågeleje Strandvej langs stranden – blev den 27-årige kvinde kørt med politieskorte til undersøgelse på Hillerød Hospital.

Ulykken medførte at trafikken kun kunne passere uheldsstedet i et spor mens oprdyningsarbejdet stod på og da en ladbil kom frem til stedet for at hente personbilen, blev strækningen lukket helt for trafik i begge retninger.

Sigtet for sprikørsel
Nordsjællands Politi vurderer at den 27-årige kvinde har kørt stærkere end de tilladte 50 km/t på vejstrækningen og, udfra de skader som bilen har fået ved bla. at rulle i hvert fald en gang rundt, blev det vurderet at kvinden kunne have pådraget sig skader som skulle tilses på Hillerød Hospital.

Vagtchefen for Nordsjællands Politi bekræfter at den 27-årige kvindes promille var over det dobbelte af den tilladte grænse på 0,5, idet hun blæste ‘noget’ over 1,0 – præcist hvor meget hun blæste holder politiet dog endnu for sig selv.

Den 27-årige kvinde var alene i bilen, der var et hundebur i bilens bagagerum men heldigvis var der ikke nogen hund med i bilen ved ulykken.

Omkring kl. 17.30 var der helt ryddet op på uheldsstedet, og trafikken kunne passere uhindret.