Drabsforsøg i Sandholmlejren


Arkivfoto

SANDHOLM: Onsdag aften kl. 23.22 blev der slået alarm fra Center Sandholm om et voldsomt overfald og slagsmål på stedet.

Det voldsomme opgør på Center Sandholm betegnes som et drabsforsøg, ofret fik skåret ansigtet op over otte centimeter med et potteskår fra øret og nedad kinden, ligesom hans øreflip blev skåret af.

– De har siddet og drukket på et værelse og det udvikler sig. En af de unge mænd og den forurettede har tidligere haft et internt opgør. I aftes kulminerer det så med, at de tre unge mænd forsøger at holde manden fast. De skærer i ham med et potteskår, forklarer politikommissær Henrik Gunst til Ekstra Bladet.

De tre mænd på 17, 22 og 29 år er blevet sigtet for drabsforsøg. Anholdelsen af de tre skete ikke udramatisk, idet en af mændene flygtede fra stedet da politiet ankom til Sandholmlejren.

Manden satte i løb fra Sandholm lejren, men en politihund blev sendt afsted efter ham og fik sat en effektiv stopper for mandens videre flugt med tænderne.

Hvem af de tre anholdte i drabsforsøget, der forsøgte at stikke af er ikke oplyst.

De tre mænd er sigtet for i forening at forsøge at dræbe den 55-årige mand, og de fremstilles i et grundlovsforhør i løbet af torsdagen med krav om varetægtsfængsling.