5 betjente ramt af kasteskyts efter Brøndby-FCK kamp


Arkivfoto

I forbindelse med fodboldkamp på Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og FC København onsdag aften, kom det til mindre sammenstød mellem politi og fodboldfans umiddelbart efter kampen.

En fan-gruppering forsøgte at nå over til tilhængere fra det modsatte hold, ved at forcere en spærring, politiet havde etableret. For at stoppe disse personer, og fordi der ifølge politiet blev kastet sten mod betjentene, valgte man at bruge tåregas.

I alt fem betjente blev ramt af kasteskyts og er nu på skadestuen. Ingen af betjentene er kommet alvorligt til skade. Politiet vil nu, via blandet andet overvågningsbilleder, forsøge at finde frem til de personer stod bag stenkast.

- Hvis folk vælger at angribe politiet, så handler vi naturligvis og vi vil nu evaluere hele vores indsats. Det mindre sammenstød ændrer dog ikke på, at vi vil fortsætte vores dialog-arbejde med klubber og fans, efter en fodboldkamp der frem til sammenstødet var rolig og velafviklet, siger politiinspektør Mogens Lauridsen fra Københavns Vestegns Politi.