Sådan bliver du klar til din næste ferie – på land og på vand


Dette indhold er sponsoreret.

En ferie i udlandet lyder mindst lige så langt væk som at tage på restaurant lige nu. Coronatiden har sat sine spor, og det kan være svært at opretholde det høje humør, når vinteren i øvrigt også er kold og grå. Måske drømmer du dig også allerede væk til din næste ferie, og overvejer mulige rejsemål. Men hvis der er en ting, som danskerne er blevet gode til i 2020, så er det ferier inden for landets grænser. Derfor har vi samlet nogle ideer til, hvordan du kan gøre din ferie i Danmark mindst lige så god, som hvis du rejste til udlandet. Det behøver nemlig slet ikke at være så kedeligt, som det måske kan lyde.

Brug det du allerede har
Har du et sommerhus? Så kan du vælge at sætte det mere i stand, og bruge det hele sommeren lang. Inviter nogle nye venner end dem, som plejer at komme forbi. Selvom sommeren er utilregnelig i Danmark, så har den også en hyggelig side. Find dit flotteste badetøj frem allerede nu, så du kan glæde dig til sommer. Har du ikke et sommerhus, så er du måske en af dem, som har en båd. Og hvis ikke du har en allerede nu, kan det være en rigtig god idé at investere i en. Om du er nuværende eller fremtidig bådejer, så gør du din ferieoplevelse markant bedre, hvis du ejer godt udstyr til den. Du kan finde marineudstyr til din båd på marineudstyr.dk, og på den måde gøre dig selv og dine nærmeste rejseklare. En båd kan give dig den ultimative ferieoplevelse, selvom du sejler i Danmark - såfremt du altså ejer det rigtige marineudstyr. Måske kan du da også købe en oppustelig palme, som forbedrer oplevelsen?

Ø-hopping kan ikke kun gøres på Filippinerne
Hvis ikke du ejer en båd, kan det være en god idé at leje en. Her slipper du ikke blot for at købe marineudstyret på egen hånd, men også for omkostningerne til en hel båd. Danmark har et hav af forskellige ruter, som kan udforskes om sommeren. Det minder måske ikke helt om Filippinerne, men det er med til, at du ser andre sider af Danmark, som du ser til dagligt. Udforsk nogle af Danmarks 443 øer, beboede og ubeboede, eller hold en velfortjent pause i en af de mange havne, som Danmark har at byde på. Og hvis sommerens coronarestriktioner tillader det, kan du overveje at tage et smut til nabolandene også.