To personer fundet døde i Sæby

SÆBY: Tirsdag d. 16. februar 2021 kl. 17.27 indkom en anmeldelse om to livløse personer på en adresse i Sæby i Frederikshavn kommune. Da Nordjyllands Politi ankom til adressen, fandt man to afdøde personer. De nærmeste pårørende til begge afdøde er blevet underrettet.

Der er tale om en kvinde i 50’erne og en mand i 70’erne, der begge stammer fra Nordjylland.

Politiet har siden i går og gennem hele natten efterforsket sagen massivt, og efterforsknings-arbejdet pågår fortsat, blandt andet skal der i dag, 17. februar 2021, foretages retsmedicinske undersøgelser.

Det oplyser efterforskningslederen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der samtidig understreger, at der ikke er noget i politiets undersøgelser, der umiddelbart tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse.

”Vi kan dog ikke udtale os konkret omkring dødsårsagen, før vores undersøgelser er færdiggjort, men der er som sagt ikke noget, der peger i retning af, at der skulle være sket en forbrydelse,” siger vicepolitiinspektøren.

Stort efterforskningsarbejde fortsat i gang
Politiets efterforskningsskridt i sagen udgøres ud over retsmedicinske undersøgelser blandt andet af tekniske undersøgelser på og omkring findestedet af de afdøde personer, ligesom pårørende, naboer og andre personer afhøres til sagen.

”På den måde stykker vi et præcist billede sammen af omstændighederne før, under og efter dødsfaldene,” forklarer Frank Olsen.

Derfor vil der gå et stykke tid, før dette arbejde er tilendebragt, og først når det er helt afsluttet, er politiet således i stand til at melde præcist ud omkring dødsårsag.

Nordjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ingen yderligere oplysninger.