BMW knust i solouheld – føreren sporløst forsvundet

Søndag morgen fandt en hundelufter en smadret BMW liggede på taget i skoven langs Kongevejen ved Helsingør.

Bilen er kommet kørende fra Kvistgård ad Kongevejen i retning mod Helsingør, og ved der hvor vejen deler sig i to har føreren mistet kontrollen over bilen - tydeligvis med en ufattelig høj fart. Bilen har ramt flere større og mindre træer samt en lygtepæl, før den endte på taget i skovbunden.

Brandvæsen og politi rykkede ud til uheldsstedet kl. 05.58 efter et alarmopkald til 1-1-2, bilen lå fuldstændig smadret i skovbunden og der var frygt for at føreren lå under bilen.

Brandfolk fra Nordsjællands Brandvæsen fik bilen væltet væk, så det kunne sikres at der ikke lå nogen under bilen og derefter gik flere hundepatruljer i gang med at afsøge området.

Bilens fører kunne være slynget ud eller vandre konfus rundt i skoven, men trods en stor indsats for at finde føreren er denne fortsat som sunket i jorden.

Uheldet formodes at være sket i løbet af natten mellem kl. 02.00 og frem til bilen blev fundet ved 6-tiden, motoren var dog kold så bilen havde ligget et stykke tid.

Mysteriet om BMW'en blev ikke mindre af at køretøjet ikke havde nogen nummerplader på, det lykkedes dog til sidst at finde frem til den tidligere ejer som kunne oplyse at den var blevet solgt til en mand fra Litauen med bopæl i Sverige, det oplyser Nordsjællands Politi.

Således er den formodede fører identificeret, men hvor han befinder sig og om han er kommet noget til - det vides endnu ikke.