Kvinde hårdt kvæstet: Politiet søger vidner som så hvid BMW umiddelbart før ulykken

I forgårs, d. 2. februar 2021 kl. 17.41, skete en alvorlig færdselsulykke i krydset Budumvej og Vilsundvej i Aalborg Øst, hvor en 24-årig bilist kørte ind i siden på en anden bil, hvori der sad en 25-årig kvinde, der kom alvorligt til skade i forbindelse med ulykken.

Den 24-årige mand flygtede efterfølgende til fods fra stedet, men han blev anholdt senere. Bilisten blev onsdag ved et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger, mens efterforskningen af omstændighederne omkring ulykken fortsat er i gang.

"Og derfor søger vi nu vidner, der kan bidrage til at belyse forløbet før, under og efter ulykken," siger lederen af efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam, der opfordrer borgere, der var i området omkring ulykkestidspunktet og har set noget til at rette henvendelse til politiet på 114.

"Særligt søger vi vidner, der har set den hvide nyere BMW, som den 24-årige kørte i – især på strækningen fra Scoresbysundvej mod øst ad Universitetsboulevarden og derefter mod nord ad Budumvej til uheldsstedet i krydset med Vildsundvej,” siger politikommissær Kenneth Rodam.

Ring til politiet på 114, hvis du har informationer i sagen.