Voldsomt sammenstød: To på hospitalet efter påkørsel bagfra

DRAGSTRUP: Fredag aften kolliderede to personbiler på Hillerødvejen, uheldet skete da en polsk indregistreret Volvo bremsede op for at svinge til venstre ad Dragstrupvej og blev påkørt med stor kraft bagfra af en Audi personbil.

Ulykken blev anmeldt til 1-1-2 kl. 17.31, og såvel politi som flere ambulancer kørte ud til uheldsstedet, hvor vidner til ulykken hjalp til indtil redningskøretøjerne nåede frem.

Ifølge Nordsjællands Politi så skete ulykken, da en 21-årig mand fra Græsted tilsyneladende overså at den forankørende bil, med en 23-årig polsk mand bag rattet, skulle svinge til venstre ad Dragstrupvej, og derfor bremsede op.

Den 21-årige mand kørte i en solid personbil, en Audi, som fik omfattende skader og næppe kommer ud at køre igen, mens den hvide Volvo med polske nummerplader også formodes at have sine sidste kilometer. En del af lasten fra Volvoen, bestående af en anseelig mængde dåseøl, blev kastet ud på vejbanen ved kollisionen.

Der er dog intet som tyder på at nogen af de implicerede bilister på nogen måde har været påvirket af narko eller alkohol. To personer blev dog kørt væk fra uheldsstedet i ambulance med udrykning, men vagtchefen for Nordsjællands Politi oplyser at der ikke var sket nogen personskade ved ulykken.

Brandvæsnet tilkaldt til oprydning
Først kl. 17.48 blev der slået alarm til Gribskov Beredskab om ulykken, hvor brandfolkene skulle ud og rydde op på stedet.

I første omgang fik brandfolkene fejet vejbanen ren for de værste glasskår og vragdele, inden Hillerødvejen blev helt afspærret så de to smadrede køretøjer kunne blive trukket ind til siden. Det skete ved at de begge blev trukket/skubbet ind på den lille grønne kile i krydset Dragstrupvej / Hillerødvejen, hvorfra de så senere vil blive afhentet af autohjælp.

Herefter fik mandskabet renset vejbanen, så uheldsstedet igen var helt ryddet omkring 19-tiden