To mænd anholdt for at sælge revolver til drab på tre unge


Her tv-optagelser fra haveforeningen Højvænget i Ballerup, hvor politiet er i aktion med bombehunde, teknikere og efterforskere

En revolver, som blev brugt til drabene på tre mænd på Frederiksberg sidste efterår, blev videresolgt af to mænd, mener politiet, som onsdag har anholdt begge.

Revolveren var et af flere våben, som ifølge politiet blev brugt, da ukendte gerningsmænd dræbte tre unge mænd i en lejlighed 11. november,

Like localeyes.dk på Facebook

Det lignende en likvidering, da Suhaib Jaffar, Mike Vinther og Philip Rasmussen blev skudt, mens de tilsyneladende lå og sov.

Et større hold efterforskere har lige siden forsøgt at finde gerningsmændene.

I tidligere politiaktioner har betjente ransaget adresser, som knyttes til rockergruppen Bandidos.

Desuden er en stribe unge blevet anholdt og varetægtsfængslet. I alt 17 er blevet sigtet for at have håndteret flere skydevåben straks efter drabene - muligvis fordi de tænkte på at ville hævne forbrydelserne.

Grundlovsforhøret med de to senest anholdte finder sted torsdag i Retten på Frederiksberg. Anholdelsen er sket i Ballerup.

Begge sigtes for besiddelse og for salg af den skarpladte revolver, men politiet ønsker ikke at frigive flere detaljer om sagen onsdag.

Ofrene havde angiveligt tilknytning til bandemiljøet. En af dem var desuden idrætslærer på en privatskole.


Her bliver haven angiveligt afsøgt med metaldetektor.

/ritzau/