Hidsig biljagt på sneglatte veje: Ung mand rullede rundt med lille varebil

NEJEDE: En ung mand, ca. midt i 20erne, havde natten til torsdag ikke lyst til at snakke med ordensmagten og forsøgte derfor at stikke af i sin Peugeot Partner med en patruljevogn i hælene - det var en rigtig dum idé.

Den unge mands køreevner og køretøj havde tabt kampen på forhånd, da det sneede kraftigt og vejene var ekstremt glatte. Han forsøgte nu alligevel at ryste politiet af sig ved at køre stærkt på de sneglatte veje - den fest endte på den lille vej Møllerisvej i udkanten af Nejede.

Nærmest som forventet satte bilisten sig selv ud af spillet ved at køre hasaderet på de pivglatte veje, så bilen skred ud, strøg nedad en lille skråning og rullede herefter mindst to gang rundt inden den igen stod på alle fire hjul - og her stoppede jagten.

Den unge mand havde dog fået lidt knubs og skrammer, så han blev kørt på hospitalet med en ambulance til behandling + udtagelse af en blodprøve for kontrol af alkohol og narkotika. I ambulancen havde han følgeskab af en betjent, så han ikke skulle forsøge at stikke af igen.

Hvorfor han overhovedet forsøgte at køre fra patruljen er ikke kendt.