To anholdt i trippeldrabet på Frederiksberg


Tre unge mænd blev fundet dræbt af skud i en lejlighed på Frederiksberg 11. november 2015. Her ses teknikere arbejde på gerningsstedet.

KØBENHAVN: To mænd anholdt for at have været i besiddelse af og videresolgt den revolver, der formentlig blev brugt ved drabet.

De anholdte skal have haft og derefter videresolgt drabsvåbnet som blev anvendt af endnu ukendte gerningsmænd til likvideringen af tre unge mænd, der den 11. november 2015 blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg.

Københavns Politi har i dag i en koordineret aktion gennemført ransagninger af flere adresser og områder i det storkøbenhavnske område, ligesom der i forbindelse med aktionen er blevet anholdt to personer.

Det oplyser Københavns Politi.

De to anholdte sigtes for at have været i besiddelse af en skarpladt revolver med tilhørende ammunition – og for at have videresolgt revolveren, der blev anvendt som ét af flere gerningsvåben til en tre-dobbelt likvidering af Suhaib Jaffar, Mike Vinther og Philip Rasmussen, der den 11. november 2015 blev fundet dræbt i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

De to anholdte vil i morgen blive fremstillet i Grundlovsforhør i retten på Frederiksberg med krav om varetægtsfængsling, og anklagemyndigheden vil herunder begære Grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre, samt begære navneforbud for så vidt angår de to sigtede.

Der vil derfor – og af hensyn til den videre efterforskning – ikke blive givet yderligere oplysninger om sagen.