Muligt drab: 53-årig mand fundet død i lejlighed

AARHUS: Lørdag morgen blev en 53-årig mand fundet død i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Vest. Østjyllands Politi kan ikke udelukke, at manden er blevet dræbt.

Lørdag kl. 06.55 kontaktede en 41-årig mand Østjyllands Politi, fordi han havde fundet sin 53-årige kammerat død i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Vest. Østjyllands Politi rykkede talstærkt ud til stedet, da dødsfaldet blev betragtet som mistænkeligt.

Dagen igennem har politiet været til stede ved Vilhelm Bergsøes Vej, hvor der er blevet foretaget en række undersøgelser, både i selve lejligheden, hvor den 53-årige blev fundet, og i området omkring lejlighedskomplekset. Der er også blevet afhørt en række vidner, der har bidraget med oplysninger til sagen.

Kan ikke udelukke drab
Først på aftenen er alle undersøgelser på stedet blev afsluttet, men der mangler fortsat en del efterforskning, herunder resultatet af obduktion af den afdøde, før det er muligt at fastslå de nærmere omstændigheder ved dødsfaldet.

”På baggrund af de undersøgelser og afhøringer, vi har foretaget i løbet af dagen, kan vi på nuværende tidspunkt ikke udelukke, at den 53-årige mand er blevet dræbt. Vi fortsætter derfor vores efterforskning aftenen og natten igennem,” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Østjyllands Politi forventer ikke at kunne bidrage med yderligere oplysninger i sagen før i morgen.