Dumt: Efterlyste gav politi F-fingeren


Arkivfoto

Tre unge tog lørdag morgen ved seks-tiden ophold ved gitterporten til Næstved Politigård, hvor de lavede larm og råbte mod politigården.

Da betjentene kiggede ud af vinduet gav de alle tre fuck fingeren til politiet, hvorfor en patrulje ville have en snak med de tre unge.

De stak imidlertid af alle tre, og det skete på een knallert som selvfølgelig blev forfulgt med det samme af patruljen. Knallerten med de tre unge væltede kort efter i en privat indkørsel og de to der havde siddet på som passagerer blev anholdt og sammen med knallerten indbragt til politigården.

Føreren af knallerten vendte kort efter tilbage til politigården og forsøgte her at springe over porten til politigården, hvorefter også han blev anholdt.

Det viste sig nu at de tre unge havde gjort politiets arbejde, idet den ene var eftersøgt til flere indbrud og tyverier, og de to andre håbefulde unge mennesker blev genkendt som mulige gerningsmænd til indbrud.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi takker de tre unge for deres ihærdige indsats med at gøre opmærksom på sig selv.

De tre unge på henholdsvis 24, 17 og 17 år skønnedes iøvrigt påvirket af stoffer, hvilket næppe er en større overraskelse efter den optræden.