Syv Brøndby-fans er sigtet for vold mod tjenestemand


Arkivfoto

Kampen mellem FC København og Brøndby var ikke kun intens på banen, da de to hold stødte sammen i et pokalbrag i Parken onsdag.

Efter 1-1-kampen opstod der tumult på tribunerne. Syv Brøndby-fans er i den forbindelse blevet anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand. Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi Lars Westerweel.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Pokalsemifinalen forløb fredeligt, men kampen endte med, at en gruppe Brøndby-fans - mellem 50 og 100 - brød ud af indhegningen omkring udebaneafsnittet.

Nogle fans kastede metalstykker, kanonslag og plastikpinde fra flag efter FC København-spillere.

Blandt andet var FC Københavns anfører, Thomas Delaney, tæt på at blive ramt af et jernrør.

- Jeg gik lige under et jernrør. Jeg slap. De rammer ikke så godt, siger Delaney, der skyndte sig ind gennem tunnelen ind mod omklædningsrummet.

- Jeg så ikke alt, hvad der skete, da jeg løb hurtigt ind. Det er ærgerligt, at sådan noget sker, og det tror jeg også, at Brøndby-spillerne synes, siger FC Københavns anfører.

Mindst én fan hoppede rundt på den teltdug, hvorunder spillerne bliver sluset ud til omklædningsrummene.

Brøndbys egne kontrollører havde svært ved at presse de aggressive fans tilbage. FCK's kontrollørkorps ilede derfor hen mod endetribunen, hvor politiet også forsøgte at få styr på situationen.

Efter cirka et kvarter lykkedes det at få presset de aggressive fans væk.

FCK's og Brøndbys spillere blev holdt indenfor i sikkerhed, indtil faren var drevet over og de igen kunne komme ud og give interview.

Til opgøret i Parken var i alt 1903 Brøndby-fans på plads.

/ritzau/