Maria-sagen: Nordsjællands Politi søger specifikke vidner i forbindelse med drabssag

I forbindelse med det formodede drab på Maria From Jakobsen efterlyser Nordsjællands Politi vidner, der har set den sigtede Thomas Gotthard med en bestemt sækkevogn og en tønde i perioden fra den 1. – 6. november 2020.

Nordsjællands Politi efterforsker stadig det formodede drab på den forsvundne Maria From Jakobsen fra Frederikssund.

Efterforskningen har vist, at den sigtede i sagen, Thomas Gotthard, fredag den 6. november klokken 13.23 var på Frederikssund Genbrugsplads, Strandvangen 17 i Frederikssund, hvor han blandt andet bortskaffede en sækkevogn og en blå fodertønde. Thomas Gotthard kørte til og fra genbrugspladsen i en grå Suzuki Baleno med registreringsnummer CH 78 908.

Sækkevognen er af mærket ”Garden” med gråt stel og røde hjul og røde håndtag. Nordsjællands Politi beder personer, der har set Thomas Gotthard med denne sækkevogn i perioden fra 1. november til 6. november 2020 om at kontakte politiet.

Desuden vil Nordsjællands Politi også gerne i kontakt med personer, som har solgt en fodertønde til Thomas Gotthard eller har oplysninger eller observationer vedrørende Thomas Gotthards besiddelse af en sådan fodertønde. Der er ud fra videoovervågningsfotos fra genbrugspladsen tale om en blå fodertønde med sort låg og en spænderem af metal. Fodertønden vurderes at have en størrelse på ca. 60 liter og en højde på 60-70 cm.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.