Drømmer du om at blive selvforsynet?


Dette er sponsoreret indhold

Kunne du tænke dig at dyrke dine egne grøntsager? Faktisk kan du med få greb lave din græsplæne om til din egen køkkenhave, og dermed komme nærmere drømmen om at blive selvforsynet. For inspiration til et grønnere selvstændig liv læs med her.

Skab din egen drømmehave
For at du skal udnytte de muligheder, som er i din have bedst mulig, så skal du kigge på udformningen af haven med nye øjne. For mange haveejere er en velholdt græsplæne havens stolthed, men hvorfor ikke omdanne din græsplæne til en ny, stor køkkenhave? Hvis du bor på landet, så kan det være nødvendigt med havehegn, når du anlægger en større køkkenhave. Du vil nødig have at hele høsten skal spises af forbigående sultne hjorte og harer.

Find din lokale harald nyborg online, og bestil alt det du har brug for, for at indrette din nye køkkenhave. Når det kommer til havearbejde, så kan du nemlig stå for det meste selv. Det er selvfølgelig altid en god ide at alliere sig med venner og familie en weekend, sådan at I sammen kan få gravearbejdet gjort. Selve plantedelen, den kan du selv stå for.
Husk at havearbejde altid bliver sjovere, når man har det rigtige værktøj og maskiner til at hjælpe en. Du kan finde alt nødvendigt udstyr til din haverenovering hos Harald Nyborg.

Spar penge på at dyrke egne grøntsager
Selv om du kan spare penge på at dyrke dine egen grøntsager, så er det alligevel ret meget arbejde som skal til for at passe godt på afgrøderne. For de fleste, så er dette arbejdet en ren fornøjelse. Det giver nemlig ro og fred i både krop og sjæl, ved at være udenfor og tæt på planter der gror.

Du kan med fordel plante planter, som kommer igen år efter år som rabarber, da dette selvfølgelig hurtig er noget du sparer penge på. Også krydderurter som du selv dyrker, er noget du kan spare penge på, da dette typisk er ret dyrt i butikken.

Det er de færreste, som kan dyrke alle de grøntsager, som de spiser, men du kan vælge ud nogen bestemte grøntsager, som du selv sørger for at forsyne familien med. Det kan f.eks. være kartofler eller squash, men også jordskokker er gode at plante selv. Mange vælger også at forsyne familien med gulerødder og rødbeder. Det kan være en god ide at tage udgangspunkt i din egen familie, når I beslutter, hvilke grøntsager som skal vokse i jeres køkkenhave. Det er nemlig en god i ide at plante det som I spiser mest af, og som hele familien kan lide.

En køkkenhave bliver hurtig et familieprojekt, og er faktisk noget som de fleste børn vil have stor glæde af.