AFLYST: Politiet leder efter 54-årig mand og bil fra Vig

**Den efterlyste 54-årige mand fra Vig er tirsdag aften kl. 2034 blevet anholdt og hans bil er ligeledes fundet. Det påregnes at han bliver fremstillet i retten d. 6/1. Vi har ikke yderligere oplysninger, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi .**

Midt- og Vestsjællands Politi har de sidste tre døgn uden resultat ledt efter en 54-årig mand fra Vig og hans bil, idet politiet vurderer, at han kan have behov for hjælp. Nu offentliggøres foto af manden og hans bil i håb om hjælp fra offentligheden.

Midt- og Vestsjællands Politi har de sidste tre døgn forgæves ledt efter den 54-årige Niels Henrik Christian Jørgensen og hans bil, efter at han forlod en adresse på Højen i Vig i Odsherred kommune om eftermiddagen lørdag den 2. januar 2021. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at lokalisere manden og hans personbil.

Politiet var rykket ud til adressen efter en anmeldelse om, at den savnede og eftersøgte 54-årige mand havde overfaldet en kvinde, som han havde nære relationer til. Det lykkedes kvinden at flygte fra adressen efter overfaldet, hvorefter hun alarmerede politiet.

Ved politiets ankomst til stedet var der opstået brand i en del af huset, som nu også var forladt af den 54-årige mand. Han formodes at være kørende i sin personbil, der beskrives som:

Ford Fiesta, sølvgrå, årgang 2008, med nummerpladerne ZC24008.

Foto af den efterlyste mand
Yderligere offentliggør Midt- og Vestsjællands Politi nu også et foto af den savnede, da det ikke har været muligt for politiet at finde ham primært ud fra en bekymring om, at han kunne have behov for hjælp efter hændelserne i Vig i lørdags.

Fotoet af Niels Henrik Christian Jørgensen er ca. 10 år gammelt, men skulle dog være vellignende. Hans hårfarve er i dag lidt mere gråligt end hårfarven på fotoet. Han beskrives i øvrigt som ca. 170 cm høj, med kort hår og var i lørdags formentlig iført bl.a. en hvid T-shirt og mørke bukser.

Oplysninger om både den 54-årige Niels Henrik Christian Jørgensen og hans personbil bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.