Eftersøgning i Limfjorden indstillet: Dreng savnes fortsat


Dykkere og helikopter blev mandag aften indsat i eftersøgningen af drengen.


En større søgning efter en 16-årig dreng i Limfjorden ved Aalborg og Nørresundby blev sent mandag aften indstillet, uden at man havde fundet drengen.

Nasim Popalzai blev sidst set mandag eftermiddag ved 14.30-tiden på Skansevejens Skole, og man har senere fundet drengens mobiltelefon ved kajkanten på Nørresundby-siden af Limfjorden.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Indtil videre er der dog ikke fundet flere spor efter ham.

– Der er gået mere end seks timer, så hvis han ligger i vandet, ser det ikke for godt ud, for så er chancen for at finde ham i live ikke særlig stor. Så vi må håbe, at han ikke ligger der, siger vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi.

En helikopter var sat ind for at lede efter drengen, ligesom at flere både og dykkere også deltog i eftersøgningen. På land forsøgte hunde at snuse sig frem til Nasim Popalzai.

Det er usikkert, hvordan eftersøgningen fortsætter tirsdag.

– Det er et kæmpe område, man skal lede i på vandet, så chancerne for at finde ham er ikke særlig store – selv med helikopter, siger vagtchefen.

– Vi håber, at der måske kommer nogle henvendelser, vi kan følge op på.

– Vi mangler at få snakket med nogle af hans skolekammerater. Der er en masse uafklarede spørgsmål, som vi lige skal have styr på, og så må vi tage den derfra, fortsætter Per Vagn Nielsen.

Politiet fik anmeldelsen om drengens forsvinden omkring klokken 19.30, hvorefter eftersøgningen blev sat i gang.

/ritzau/