38-årig bandeprofil dræbt af skud: 21-årig mand overlever dræbende skyderi

En 38-årig mand er lørdag aften død efter et skyderi, hvor også en 21-årig mand blev ramt af skud, selvom hans kammerater desperat søgte hjælp på Akutmodtagelsen på Hillerød Hospital.

Ialt fire mænd ankom ved 19-tiden til Nordsjællands Hospital i Hillerød, to af dem kom ind på Akutmodtagelsen med en livløs mand hængende imellem dem og råbte at deres ven var blevet skudt.

Ifølge vidner havde den livløse mand adskillige skudsår i kroppen, og var smurt ind i blod.

Udover den mand som blev båret ind, var der også en anden mand som havde skudlæsioner i det ene ben, fortæller et vidne til Local Eyes.
Den første som blev båret ind på Akutmodtagelsen viste sig at være en 38-årig mand, som ikke overlevede sine skudsår og afgik ved døden kort efter ankomsten til Hillerød Hospital. Den anden sårede person, en 21-årig mand, har været på operationsbordet på Nordsjællands Hospital og hans tilstand er ikke kritisk.

De to andre mænd blev begge anholdt efter Nordsjællands Politi var ankommet til hospitalet, som desuden blev afspærret da det begyndte at strømme ind med venner og pårørende til den dræbte 38-årige mand og den skudsårede 21-årige mand.

Lige foran akutmodtagelsen holdt der natten igennem en Audi personbil med en række skudhuller i forruden, frontklappen og i sidedøren hvor ruderne i begge sider af bilen var skudt ud..

Politiet ved natten til søndag kl. 05.00 endnu ikke, hvad der præcist er sket og leder efter gerningsstedet hvor de fire personer i bilen blev udsat for det. som der beskrives af kilder i bandemiljøet, som et regulært baghold.

- Vi ved ikke, hvor gerningsstedet er, så vi søger oplysninger om det, hvis nogle kan gøre os klogere på, hvor det er sket, og hvad der er sket, siger Svend Foldager, Nordsjællands Politi til Ritzau.

I løbet af aftenen og natten blev ialt 10 personer anholdt i sagen, men søndag morgen er de alle igen sat på fri fod. Ligeledes blev en gruppe unge ved Slots Arkaderne holdt tilbage og visiteret, samt deres bil ransaget, af flere Romeo-Patruljer - også her blev de alle efterfølgende sat på fri fod.