Tragisk: 15-årig pige i kritisk tilstand efter påkørsel

ANNISSE: En teenagepige på blot 15 år er onsdag eftermiddag blevet meget svært kvæstet ved en ulykke ved krydset Rørmosevej – Helsingevej ved Annisse.

Pigen blev omkring kl. 14.50 påkørt af en personbil på Helsingevej, bilens fører var en 33-årig mand fra lokalområdet som slap fysisk uskadt fra ulykken, men meget chockeret over ulykken.

Pigen fik straks førstehjælp på ulykkesstedet af civile som løb til hjælp, indtil ambulancer og akutlæge nåede frem til stedet, og redningspersonalet kunne overtage behandlingen af den svært kvæstede pige.

Efter behandling på stedet, blev den 15-årige pige med Lægehelikopteren fløjet direkte til Rigshospitalets Traume Center i København hvorfra den seneste melding, omkring kl. 16.20, lød på at hun var i meget kritisk tilstand.

Ulykken medførte at Helsingevej var totalt afspærret grundet politiets tekniske undersøgelser af ulykken, ligeledes kom en bilinspektør ud til stedet for ligeledes at undersøge ulykken.

Helsingevej var spærret indtil kort før kl. 19, hvor alle undersøgelser var afsluttet og brandvæsnet havde spulet vejbanen ren på ulykkesstedet.

Nordsjællands Politi fastslår at hverken narkotika eller alkohol har haft noget som helst med ulykken at gøre, men at alt tyder på en ulykkelig og tragisk ulykke hvor den 15-årige pige krydser vejen efter at være stået af bussen.

Ifølge vagtchefen for Nordsjællands Politi tyder de forløbige undersøgelser på at den 15-årige pige i et tragisk uopmærksomt øjeblik er gået ud foran personbilen som formentlig ikke nåede at undvige eller bremse før pigen blev ramt.

– For nuværende er der ikke noget, der tyder på, at føreren af bilen hverken har kørt for stærkt eller på nogen måde har været påvirket af alkohol eller narkotika. Der er tale om en dybt tragisk ulykke, siger vagtchef Stefan Andersen til Kriminalmagasinet Politirapporten.

De pårørende til den 15-årige pige er underrettet.