Vidste han skulle dø: Eks-rocker bestilte skriften på sin egen gravsten


Den 41-årige eks-rocker blev fundet død i en bil på Jacob Hansens Vej i Hjallese 29.-30 marts sidste år. Han blev dræbt med to knivstik i brystet.


Den 41-årig tidligere rocker Kenneth Peder Haugstrup blev sidste år i marts fundet dræbt af knivstik i en bil ved Odense.

Han vidste, at der var nogle, som ville dræbe ham. Han havde få dage inden han blev myrdet bestilt gravskrift til sin egen gravsten.

Oplysningerne kom frem under retsmødet i Odense hvor en 35-årig mand er anklaget for drabet, skriver Fyens Stiftstidende.

LÆS OGSÅ: I dag starter retssagen om drab på tidligere rocker
Den 41-årige eks-rocker blev fundet død i en bil på Jacob Hansens Vej i Hjallese 29.-30 marts sidste år. Han blev dræbt med to knivstik i brystet. Det ene var 22 centimeter dybt.

Gennem flere år var den 41-årige eks-rocker jaget vildt på Fyn – i 2010 blev en montør dræbt mens han spillede billiard på et værtshus, formentlig var drabet en fejl, og montøren blev kun dræbt fordi han lignede den 41-årige. Drabet på montøren er stadig uopklaret.

Sagen er også usædvanlig, fordi den 35-årige ikke er fængslet. Det er meget uhørt i drabssager, men anklagemyndigheden vurderede tilbage i september, at den 35-årige på fri fod ikke kunne påvirke den videre efterforskning. Og så var der ikke længere grundlag for at holde ham bag tremmer.

Om to uger skal skal retten tage stilling til, om den 35-årige tiltalte er skyldig i drabet på Kenneth Peter Haugstrup.