26-årig får tre års fængsel: Påkørte og dræbte tre personer med 154 km/t

Den 26-årige Nicolaj Bjerre Poulsen blev fredag idømt tre års fængsel for 'uagtsomt at have været skyld i tre personers død' ved en trafikulykke d. 28 juni i år.

Med en mindste hastighed på 154 km/t kørte han ad Odensevej ved Bogense, og påkørte her en anden bil bagfra - netop som den var svinget ud på vejen fra Assensvej.
Den 37-årige Mads Hoppe sad på bagsædet, mens hans 63-årige mor, Anne Marie Hjort, og Mads Hoppes faster, 64-årige Inge Hoppe, sad på de forreste sæder.

Ved kollisionen med 26-åriges Nicolaj Bjerre Poulsen's Porsche Cayenne, blev den lille Citroën C4 voldsomt deformeret, den blev kastet om på taget og hele bagenden var trykket helt ind i kabinen.

To af personerne i bilen blev dræbt på stedet, og den tredje døde nogle få timer senere på hospitalet. Retten nåede frem til at der var tale om særlig hensynsløs kørsel, bla. på baggrund af den høje hastighed som de tekniske undersøgelser påviste.

Det blev besluttet, at der skulle tilkendes erstatninger til de efterladte. Inge Hoppes enkemand fik tilkendt 859.000 kroner, mens Mads Hoppes bror, som i retten fortalte, at han havde mistet det sidste af sin familie, fik 174.000 kroner for tabet af sin mor og sin bror.

Nicolaj Bjerre Poulsen fik desuden frataget retten til at føre motordrevet kørekort - bortset fra lille knallert - i ti år.