Politiet efterlyser Abdulaziz Mahamed Khalif Bamukhtar efter knivstikkeri


Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en 22-årig mand fra Kalundborg, der er mistænkt for at stå bag et knivstikkeri natten til lørdag den 29. august 2020.

Politiet leder efter 22-årige Abdulaziz Mahamed Khalif Bamukhtar, der mistænkes for at stå bag et overfald med kniv natten til lørdag den 29. august.

En 26-årig mand fra Kalundborg blev stukket i forbindelse med et internt opgør mellem de to, og den 26-årige er indlagt i kritisk tilstand. Desuden blev en 20-årig mand fra Kalundborg stukket med kniv i hånden.

Politikommissær Kim Løvkvist, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestsjællands Politi mener, at sagen udelukkende er relateret til en intern strid mellem personerne.

”Vores vurdering af sagen er, at de tre personer kender hinanden og har en intern kontrovers, der udvikler sig. Vi har ingen indikationer på, at episoden er rocker- eller banderelateret,” siger Kim Løvkvist.

Politiet fik anmeldelsen kl. 01.19 og var talstærkt til stede kort efter for først at bistå vidnerne med førstehjælp og derefter for at søge efter gerningsmanden.

Politiet har natten igennem uden held ledt efter den mistænkte Abdulaziz Mahamed Khalif Bamukhtar på alle de adresser, han kunne formodes at være. Derfor beder politiet nu om hjælp fra offentligheden til at lokalisere ham.

Politiet opfordrer borgerne til ikke at kontakte den mistænkte, der også kan være kommet til skade under episoden. Borgerne skal i stedet ringe til politiet med det samme med oplysninger om den mistænktes færden.

Politiet kan kontaktes på 114 eller 4635 1448