Flammehav: Stor gård totalt nedbrændt

En voldsom brand hærgede natten til lørdag kl. 01.30 en stor tre-længet gård på Allerup Bygade i Allerup på Fyn. Ingen personer kom noget til ved den voldsomme brand.

Den trelængede gård på Allerup Bygade var lørdag morgen helt udbrændt, og det forventes at politiets teknikere først kan komme til at arbejde på stedet i løbet af mandagen.

Lørdag morgen var efterslukningsarbejdet fortsat i gang og varede det meste af lørdagen med, beboerne af ejendommen var ikke hjemme, da branden opstod og muligvis derfor nåede ilden at blive så fatal at hele ejendommen gik til i flammerne.

Under udrykningen til brandstedet kunne mandskabet på tre kilometers afstand tydeligt se flammerne, og derfor blev der allerede inden ankomst til stedet slået alarm til flere brandstationer på Fyn om at komme til assistance.

Gården var allerede overtændt i alle tre længer, og brandfolkene kunne andet gøre end at slukke ilden udefra - det var umuligt at komme ind og redde nogen former for værdier ud af ilden.

En seperat længe indeholder en svinestald, men lykkeligvis har hverken denne bygning eller dyrene i den været i fare unde branden.