Tre mænd fremstilles i grundlovsforhør for skyderi i Brøndby

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi fremstiller mandag tre mænd på hhv. 19, 19 og 25 år, som mistænkes for skudepisoden i Brøndby i går aftes.

De tre mænd blev anholdt kort efter skudepisoden. På baggrund af efterforskning mistænkes de for at stå bag skyderiet der fandt sted kort før kl. 23.03 på Brøndby Nord Vej i Brøndby. De fremstilles i grundlovsforhør i retten i Glostrup.

Ved skyderiet blev der skudt efter en bil og den foreløbige efterforskning tyder på, at der kan være tale om en forveksling, hvilket den fremadrettede efterforskning skal afdække. Ingen kom til skade ved skudepisoden.

At der var et skyderi i samme område torsdag den 30. juli indgår i efterforskningen, men det er endnu for tidligt at sige, om der er en sammenhæng. I alt fem personer blev anholdt efter skyderiet. De øvrige er siden løsladt, da der ikke er grundlag for at fremstille dem i retten.

Københavns Vestegns Politis mobile politistation har været i området til formiddag og vil være der igen i aften.

- Så hvis du har oplysninger om skyderiet eller blot har lyst til at tale med en betjent, så er alle meget velkomne til at kigge forbi. Vidner har også mulighed for at ringe til os hele døgnet på 4386 1448, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre i forbindelse med fremstillingen og derfor har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer for nu.