Pædofils forklaring i retten – der sker en kortslutning i hovedet på mig


Der sker et eller andet i hovedet på mig. Der sker en kortslutning, siger manden. Arkivfoto

En mand på 35 år forklarer ved Retten i Nykøbing Falster mandag, at han ikke er klar over, hvorfor han forgriber sig på små børn.

- Hvorfor gør du det?, spørger anklager Anne Marie Fink den tiltalte, som er anklaget for i alt 46 forhold, der alle inkluderer voldtægt og blufærdighedskrænkelse af seks børn i en periode på halvandet år.

- Det er det, jeg ikke ved. Jeg er frustreret over det. Der sker et eller andet i hovedet på mig. Der sker en kortslutning, siger manden.

Like localeyes.dk på Facebook

Ved flere af forholdene er børnene blevet stillet en tur til badelandet Lalandia i udsigt, eller de har fået lov til at spille spil på telefonen eller computeren.

- Det var en slags valuta for mig, siger den tiltalte.

Det er især et af børnene, en dreng på syv år på gerningstidspunktet, som det er gået hårdt ud over. Hans mor var venner med den tiltalte, og drengen blev tit passet af den 35-årige mand i weekenderne, hvor overgrebene fandt sted.

Ud over voldtægterne filmede og fotograferede manden børnene og delte dem med andre pædofile.

På en af filmene ser man den syvårige dreng og hans lillebror på fem give hinanden oralsex.

Det forhold nægter den tiltalte sig skyldig i.

- Det ville de selv, siger han.

- De spørger, om de må gå ind og lege i soveværelset, og der er de inde i flere timer. Først bagefter ser jeg på kameraet og finder ud af det.

Da Anne Marie Fink sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor to små drenge selv har lyst til det, bliver den tiltalte meget vred.

- Jeg havde ikke noget med det at gøre, fat det nu kælling, råber han i retten.

Bliver den tiltalte kendt skyldig, kræver anklageren ham idømt forvaring, der er tidsubestemt fængsel. Det er den strengeste straf i Danmark.

/ritzau/