Tre personer dræbt i trafikuheld: 26-årig fængslet i grundlovsforhør

BOGENSE: En 63-årig kvinde der blev alvorligt skadet i forbindelse med færdselsulykken, umiddelbart uden for Bogense, er mandag morgen afgået ved døden på sygehuset. Dermed kostede ulykken ialt tre personer livet.

En 26-årig mand, der kørte bilen, som ramte de dræbtes bil, er anholdt og bliver mandag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for uagtsomt manddrab, spirituskørsel og for at flygte fra uheldsstedet.

Ved grundlovsforhøret i Retten i Odense blev den 26-årige mandag eftermiddag varetægtsfængslet indtil mandag 27. juli. Den 26-årige mand kærede kendelsen til Landsretten – men han forbliver varetægtsfængslet indtil Landsretten har afsagt en kendelse.

Politiet arbejder stadig på at klarlægge de nærmere omstændigheder i forbindelse med ulykken.

Politiet modtog anmeldelsen om ulykken klokken 20:35. Den personbil, der ramte personbilen med de omkomne, kørte i meget høj fart. Den anholdte har til politiet oplyst, at han kørte omkring 120-130 km/t, der ulykken skete.

Ulykken skete på Odensevej ved t-krydset Odensevej/Assensvej umiddelbart uden for Bogenses bygrænse. De redningsmandskabet kom frem til stedet, stod det hurtigt klart, at to af passagerne i den ramte bilen var omkommet på stedet, mens den tredje person i bilen var meget alvorligt tilskadekommen, og derfor blev fløjet på sygehuset, hvor den pågældende mandag morgen afgik ved døden.

Der befandt sig to personer i den anden bil. Chaufføren slap uskadt, mens en passager i bilen blev undersøgt for mindre skader.

Den 63-årige omkomne kvinde kommer fra Esbjerg, den 37-årige mand er fra København, mens den 64-årige kvinde kommer fra Vestfyn. Alle de omkomne er i familie med hinanden. Deres pårørende er underrettede.

Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen.