Springsteen synger legendariske sange i Parken til sommer


I maj 2013 var Bossen også i København. Her tv-optagelser, hvor han møder sine fans foran Hotel d’Angleterre i København.

En gammel kending og stor skikkelse på den internationale rockscene lægger vejen forbi Danmark til sommer.

Bruce Springsteen - også kendt som The Boss - spiller koncert i Telia Parken i København onsdag 22. juni. Det oplyser billetbureauet og koncertarrangøren Live Nation.

LÆS OGSÅ: Bruce Springsteen møder sine fans i København
66-årige Bruce Springsteen skal optræde sammen med gruppen E Street Band, som han turnerer med på "The River Tour". Turnéens titel er en hyldest til Springsteens klassiker "The River", der blev lavet for 35 år siden.

- Vi kan næsten ikke vente med at skulle byde Bruce Springsteen og hans E Street Band velkommen tilbage til hovedstaden, til endnu en koncertklassiker, der uden tvivl vil gå over i historien, skriver billetbureauet i en pressemeddelelse.

Bruce Springsteen og bandet skal også besøge Sverige og Norge, når de kommer til Skandinavien senere i år.

Touren er allerede skudt i gang i USA og er Springsteens første i to år.

Billetsalget til koncerten i København åbner torsdag 25. februar klokken 10. Billetter kan købes på livenation.dk, ticketmaster.dk og billetnet.dk.

Sidste gang The Boss gav koncert i Danmark var i 2013, hvor han spillede i Parken og i Jyske Bank Boxen i Herning.

Billetterne til koncerten i København blev dengang udsolgt på blot en halv time.

Bruce Springsteen har udgivet 18 studiealbum, og det seneste, "High Hopes", udkom i 2014. Det er mere end 40 år siden, at han første gang fik en pladekontrakt. Det var i 1972, da Springsteen blev opdaget af en talentspejder.

Blandt hans største hits er "Born in the USA", "The River" og "Hungry Heart".

/ritzau/