Tre anholdt efter slagsmål på åben gade


KOLDING: Sydøstjyllands Politi anholder tre formodede gerningsmænd til grov vold i Kolding.

Efterforskning af fredag aftens voldsomme hændelse i Låsbygade i Kolding har i dag ført til anholdelser i sagen. De tre fremstilles i grundlovsforhør i dag.

Det var formentligt jalousi, der lå bag, da to grupper unge mænd hovedsageligt i tyverne fredag aften støde sammen. Det er kommet frem under efterforskningen af hændelsen hen over weekenden.

’Hvad enten motivet til volden er jalousi eller noget andet, så accepterer politiet ikke bataljer, som det vi så i Kolding i fredags. Derfor har vi også med det samme indledt efterforskning i sagen og det glæder mig, at vi allerede nu har anholdelser og grundlovsforhør ved retten i Kolding i dag’ siger politiinspektør for Efterforskningscentret Jesper Bøjgaard Madsen.

Der blev under voldsudøvelsen anvendt redskaber eller våben af forskellig karakter som kniv og flere hammere. Flere kom lettere til skade ved hændelsen og tre blev efterfølgende tilset på sygehus. Det står endnu ikke endeligt klart, hvor mange, der i alt var involverede i hændelsen, men der er fortsat gerningsmænd på fri fod, som Sydøstjyllands Politi leder videre efter. Det skal i den fortsatte efterforskning bl.a. også nærmere belyses, om hændelsen opstod ved et spontant møde eller var planlagt.

De tre anholdte er 22, 25 og 32 år.

Sydøstjyllands Politi har ikke flere oplysninger i sagen før efter grundlovsforhøret.