TV: Kvinde smadrer bil med baseballbat i Korsør


Der skulle angiveligt have siddet to mænd i bilen, da kvinden sammen med sin mor gik amok på bilen med et baseballbat.

En kvinde gik natten til tirsdag i sidste uge amok med et baseballbat på Motalavej i Korsør, hvor hun smadrede løs på en bil. Videoen er indsendt af en læser.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Der skulle angiveligt have siddet to mænd i bilen, da kvinden sammen med sin mor gik amok på bilen og slog ud efter en person på stedet, mens andre prøvede at stoppe hende, det oplyser vidner som ønsker at være anonyme til 112news.dk.

Det er ifølge politiet i forbindelse med nogle husspektakler i området, at hærværket mod bilen skulle være begået.

Vi fik tirsdag nat en anmeldelse om nogle husspektakler på Motalavej i Korsør, og i den forbindelse er der blevet begået hærværk på en bil, men vi har ikke anholdt eller sigtet nogen i sagen, det siger Kurt. G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse til 112news.dk

Vi har forsøgt at få en kommentar fra personerne som sad i bilen, og de bekræfter da også at de sad i den bil der blev slået på, men de har ikke ønsket at udtale sig yderligere i sagen.

Kilder oplyser overfor 112news, at parterne muligvis har haft et kæreste forhold til hinanden, men om det er motivet til hærværket vides ikke, da det ikke har været muligt at få det bekræftet.

Har du også optaget video eller fotos som du vil dele med Local Eyes’s læsere, så send det på mail til redaktionen på tip@localeyes.dk