Knivoffer er tidligere dørmand: Opgør måske banderelateret


Politi undersøger gerningsstedet i Hillerød.

Det var en 20-årig tidligere dørmand, som lørdag eftermiddag blev stukket ned i Hillerød. Knivstikkeriet har angiveligt forbindelse til bandemiljøet.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Knivstikkeriet skete lørdag eftermiddag ved krydset mellem Møllevej og Tulstrupvej i Hillerød. Politiet mener, at det er sket i forlængelse af et skænderi mellem flere personer.

LÆS OGSÅ: Tv: Ung mand i livsfare efter knivstikkeri i Hillerød
Den 20-årige blev stukket flere gange med kniv, og det medførte et så voldsomt blodtab, at den 20-årige svævede mellem liv og død i flere timer, før han sent lørdag aften blev meldt uden for livsfare.

LÆS OGSÅ: Tv: Ung mand stukket ned med kniv i Hillerød
Ofret er angiveligt et kendt ansigt i Hillerøds natteliv, idet han ifølge Frederiksborgs Amts Avis har arbejdet som dørmand.

Lørdagens knivstikkeri har tilknytning til bandemiljøet, lyder det videre fra Frederiksborgs Amts Avis.

Familien til den sårede 20-årige mand afviser dog, at han skulle have tilknytning til bandemiljøet.

På gerningsstedet, hvor Akutlæge og Falck’s Paramedicinere kæmpede for den 20-årige mands liv, antraf politiet også en 22-årig mand med nogle læsioner.

Han var det man kalder ‘et modvilligt vidne’ da han ikke ville tale med politiet om det skete, og derfor blev han anholdt.

Han blev løsladt i løbet af søndagen, og politiet opfordrer vidner eller personer med oplysninger i sagen til at kontakte Nordsjællands Politi på 1-1-4