66-årig på knallert taget med over 200 gram hash


Ved visitationen fandt politiet ham i besiddelse af hash i en sådan mængde, at politiet kunne mistænke ham for videresalg. Arkivfoto

I forbindelse med færdselspolitiets kontrol onsdag i Holbæk blev en 66-årig mand fra Vipperøde kørende på en knallert standset til rutinemæssig kontrol. Ved visitation af manden fandt betjentene en betydelig mængde hash.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten:

Da han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer under kørslen, blev han anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Ved visitationen fandt politiet ham i besiddelse af hash i en sådan mængde, at politiet kunne mistænke ham for videresalg.

Ved en efterfølgende ransagning af hans bopæl med assistance fra en narkohund fandt politiet den 66-årige i besiddelse af i alt 220 gram hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer med henblik på videresalg af den fundne mængde hash.

Politiet løslod ham efter endt sagsbehandling, og han kan nu afvente yderligere henvendelse fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.