Iben blev fundet dræbt i et spabad: Politiet jagter fortsat hendes morder

Sydøstjyllands Politi efterforsker fortsat omstændighederne bag Iben Salling Syriks død, d. 9. december 2019 blev den 38-årige Iben Salling Syrik fundet død ved familiens sommerhus på Skovbrynet i Vesterlund ved Give.

Siden har Sydøstjyllands Politi intensivt efterforsket omstændingerne ved hendes død og arbejdet fortsætter.

Har du oplysninger? Så ring straks på 1-1-4

’Iben Salling Syrik blev fundet død i et udendørs spabad ved sommerhuset’, fortæller politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen fra Sydøstjyllands Politi. ´Gennem hele efterforskningen har vi arbejdet ud fra, at hun er blevet dræbt og der er foretaget rigtig mange efterforskningsskridt af forskellig karakter i sagen. Der er skrevet over 1.800 rapporter og vi behandler fortsat sagen, som en drabssag.’

’Af hensyn til efterforskningen og en eventuel kommende straffesag, er vi fortsat nødt til at holde kortene tæt til kroppen og sikre, at beviser hver eneste gang sikres, så de er brugbare og valide i en retssag’ supplerer politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen. ’Sydøstjyllands Politi har tidligere fået mange henvendelser fra borgere om sagen, men vi vil gerne endnu engang bede borgerne om at overveje, om de måtte have oplysninger, der kan hjælpe efterforskningen. Enten i forhold til sagen eller oplysninger om Iben Salling Syrik. Hvis du har oplysninger, så kontakt venligst Sydøstjyllands Politi på 114’ lyder opfordringen.

Iben Salling Syrik var fraskilt og boede i familiens fritidshus i Vesterlund ved Give sammen med sin 5 årige søn. Hun arbejdede meget med heste, som hun blandt andet købte og solgte. Iben Salling Syrik ejede desuden en personbil BMW med registreringsnummer CK 30844.

Af hensyn til efterforskningen har Sydøstjyllands Politi ikke aktuel yderligere oplysninger at dele med offentligheden.