Vold mod 16-årig: Politiet præciserer gerningssted

Nordjyllands Politi søger fortsat vidner i en voldssag, hvor en 16-årig dreng fik glassplinter i sit ene øje, da han blev slået i ansigtet af en ukendt gerningsmand. Episoden fandt sted lørdag nat den 29. februar 2020. Gerningsstedet er nu ændret.

Nordjyllands Politi ønsker fortsat offentlighedens hjælp i forbindelse med en voldssag fra lørdag nat den 29. februar 2020 kl. 00.00-01.00, hvor en 16-årig dreng fik glassplinter i sit ene øje, da han blev slået i ansigtet af en endnu ukendt gerningsmand.

Det vides ikke, om den 16-årige er blevet slået i hovedet med en flaske eller glas, eller om det er glas fra knuste briller, drengen har fået i øjet.

I første omgang oplyste politiet, at gerningsstedet var området uden for Studenterhuset i Aalborg, hvor forurettede havde deltaget i et arrangement.

Der er dog nu en vigtig opdatering i sagen, da politiets efterforskning i stedet peger på, at gerningsstedet rettelig var området mellem Zleep Hotel Aalborg og Kennedy Arkaden (tæt på busterminalen).

- Derfor vil vi nu endnu engang gerne appellere til folk om at henvende sig, hvis de har befundet sig nær Zleep Hotel Aalborg og Kennedy Arkaden denne nat og har bemærket noget tumult, opfordrer vicepolitiinspektør Christian Toftemark, Nordjyllands Politi. Han uddyber:

– Det tyder på, at en uidentificeret person fulgte forurettede på sygehuset, formentlig i Reberbansgade, og det er klart, at vi meget gerne vil tale med dette og andre vidner i sagen.

Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger eller har set eller hørt noget af relevans for sagen.