Gaderøveri: Truede sig til penge og et rejsekort


Gerningsmanden henvendte sig til personen og bad personen følge med, hvorefter han truede med trusler om vold til udlevering af et mindre pengebeløb og et rejsekort. Arkivfoto

Politiet efterlyser en afrikansk mand som søndag aften begik et gaderøveri i Glostrup. Manden truede en person til at udlevere penge og et rejsekort.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det skriver Københavns Vestegns Politi i døgnrapporten.

Søndag den 24-01-2016 mellem kl. 19.30 og 20.30 begik en gerningsmand et røveri mod en person i Glostrup Shopping Center.

Gerningsmanden henvendte sig til personen og bad personen følge med, hvorefter han truede med trusler om vold til udlevering af et mindre pengebeløb og et rejsekort.

Gerningsmanden beskrives som:
A. Mand, afrikansk af udseende, 18-23 år, 185-190 cm, almindelig kropsbygning, kort sort hår, talte dansk med accent. Han var iført en rød dunjakke med syninger som "bobler", sorte bukser, brune gummisko. Han havde en sort New York Yankees baseballkasket på.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.