Våben-fund efter skudepisode: Massiv efterforskning fortsætter

FJERRITSLEV: I forbindelse med efterforskningen af skudepisoden tirsdag aften i Fjerritslev, hvor en 53-årig blev ramt af skud i hånden, har Nordjyllands Politi lokaliseret et våben, som sættes i forbindelse med sagen.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Politiets efterforskere har i forbindelse med det massive efterforskningsarbejde fundet et våben – et oversavet jagtgevær – på Tennisvej i Fjerritslev, der ligger tæt på gerningsstedet.

”Vores vurdering er, at det er det våben, der er benyttet til at afgive skud med,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Politiets efterforskning af sagen pågår stadig, og derfor kan vicepolitiinspektøren ikke udtale sig yderligere om sagens detaljer. Det sker af hensynet til at beskytte efterforskningen.

Ring 114 med oplysninger  
Frank Olsen kan dog oplyse, at politiet har modtaget adskillige henvendelser fra offentligheden, blandt andet har vigtige vidner henvendt sig til den mobile politistation, da den holdt parkeret i Fjerritslev tidligere i dag.

”Vi har fået gode spor at arbejde med, så vores efterforskning fortsætter på fuldt tryk,” siger Frank Olsen, der opfordrer alle med viden om sagen til at henvende sig til politiet på 114.

”Vi hører forsat gerne fra personer, der har hørt eller set noget.”

Politiet har ingen yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.